Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya



ding dong !

assalammualaikum and salam merdeka :)

hari neh , waktu neh adalah kali ke2 aku join segmen dari petuapakar @ sis luna lanun .



#klik banner sis luna lanun kat atas neh untuk join



dah2 , taknak cakap banyak . balik pada tajuk oke .

ape kuih raya feberet korang ?:mKening:

tiap2 tahun mesti kau nak lahap kuih tuh , and kuih tuh jugak laa yg licin dulu !

mesti banyak kann ?? haa , na tggu korang bagitaw , biya aku bagitaw kuih raya feberet aku .

kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya adalah . . .

:mMuka:tadaaa !! jatuh kepada : CORNFLAKES MADU ! :mGelak:




#sumber dari google

kau taw tiap2 tahun aku mesty nak kuih neh .

last year punya raya aku buad sampai 5 balang kuih neh taw .

tapi aku bagi orang makan 1 balang jea .

lagi 4 balang aku bedal sorang ! hahaha

aku suka yg simple jea .

aku taksuka kuih neh bila da campur dengan buah ceri laa , kacang neh laa tuh laa .

law korang nak resepi , bagitaw okayy !!

and kalau korang rasa nak join segmen2 best macam aku ,

klik >sini< oke !

salam aidilfitri 1432H untuk semua .




6 comments:

  1. ✿______█████████______✿
    ✿______█▄█████▄█______✿
    ✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
    ✿_____██__LMJ__██_____✿
    ✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
    ✿______█████████______✿
    ✿______ ██___██_______✿
    Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
    Datang dari segmen yang sama
    Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
    Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
    Sudi2 lah ke blog saia keyh !
    http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
    By:syazwani syahmi :)

    ReplyDelete
  2. hyee syasya :)

    thanks sbb sudi singgah blog sy ,

    ReplyDelete
  3. hmm, sedapnye..

    datang dari segmen sama, so sorry baru nak menjengah sini. dah follow.

    ReplyDelete
  4. @amierah

    thanks amierah sbb sudi gak singgah blog neh .

    da follow awk balik daa :)

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  5. hai.. sy dtg beraye.. sory lmbat.. folo kamu tmbh knalan

    ReplyDelete
  6. yuhuu!! iqa dtg terjah cnie :) sowi yep lmbt sampai.
    salam kenal!^^
    ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
    Selamat hari raya!

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks viewing ;)
drop comment here

entry panas . woww !