MARI MENAMBAH FOLLOWER SEBELUM RAYA :D

#klik kat ~> SINI <~ untuk join okehh !


salam 1blogger and hyee peeps !

nampak tak baby cute kat atas tuh ? cute kan , cute kan .

okayy , si comel neh nama dea baby hana :D

sign in blogger jea tadi , terus nampak entri petuapakar pasal nak tambah follower .

ape lagy , dengan pantas nye aku klik kat link blog beliau .

okayy laa , memandangkan aku memang pun belum wish raya ,

aku mengambil kesempatan neh untuk mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
AMPUN & MAAF KU PINTA
ANDAI ADA TERKASAR TERSILAP BAHASA

#amboii ! kelasss kau jahh ! :D

haa , lagi 1 . sesiapa yg terbaca secara sengaja ataupun tidak ,

anda dijemput untuk memeriahkan lagi suasana hari raya .

ehh silapp ! memeriahkan majlis persandingan saya pada 10september2011 neh okayy .

#cepat sediakan duit raya untuk baby hana ! gerammm tengok pipi beliau yg amat laa gebu :p

12 comments:

  1. salam.

    singgah dari segmen Hannah Tots.

    sudi2 kan lah singgah belog shaye.
    http://umairamaisara.blogspot.com

    salam ramadhan =)

    ReplyDelete
  2. mari terjah sini..
    slamat hari raya..
    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bw sini dari segmen yang sama..done follow XD

    ReplyDelete
  4. @shaliza khairi

    salam shaliza :)

    thanks sebab sudi jenguk blog kite yg buruk neh .

    selamat hari raya !

    ReplyDelete
  5. @Zul Fattah

    hyee zul :)

    thankyouu ehh .

    salam lebaran jugaa :)

    ReplyDelete
  6. @cek-tintan

    heyy2 sis !

    thanks okayy :D

    selamat hari raya .

    ReplyDelete
  7. selamat hari raye .. :))
    follw suda.. meh meh fllw haza juge..

    http://cikhazafizzah.blogspot.com/2011/08/mari-menambah-follower-sebelum-raya.html

    maseh.. :P

    ReplyDelete
  8. Thanks pasal join segmen pakar yer. Selamat Hari Raya Eid ul Fitr. Pakar FollowLihat apa yang terbaru dari pakar

    ReplyDelete
  9. @Miss Haza

    thanks awak !

    saya pun da follow jugaa :)

    ReplyDelete
  10. @petuapakar

    eh2 !

    dea komen laa !

    hee :)

    same2 .

    thanks jugak sebab buad segmen macam tuh .

    buad laa lagy :)

    kemslm baby hana oke !

    ReplyDelete

thanks viewing ;)
drop comment here

entry panas . woww !