khairul fahmi che mat curang ? MAIGODD betol ke ??


salam 1bloggers ! makin hari makin banyak cite hot aitee ? yg terbaru , Khairul Fahmi Che Mat , penjaga gol gilaan kaum wanita malaysia putus tunang dengan Aimie Harmelia Mohd Hashumi / Elia atau lebih femess di kalangan blogger sebagai JEJARI RUNCING .


what !! bukan diorang baru tunang ke ?? umm , yeke aku neh . kalau salah sory . sebab arytuh mase aku blogwalking kat blog Sista Elia neh aku ase cm dowg baru tunang . hmm , pity u sista ! Sista Elia cakap , Khairul Fahmi langsung tak discuss dgn dea pasal na putuskan pertunangan . how dare you huhh ??? tak beragak na buad kaum wanita macam tuh . arytuh cakap tada orang ketiga , but Sista Elia da ade bukti kukuh okeyyy ! kalau taksuka kenapa laa decide nak tunang oii . bukan ke membazir masa , tenaga , wang ringgit sume . haihh ! aku lak yg hot segala bagai . sebagai tunang orang skg neh , aku cukup paham perasaan Sista Elia . be strong sis ! ape laa kan . kalau taknak , cakap terus terang laa . main2kan aty & perasaan kaum wanita apehall ! kalau yea pon na putuskan sangat , at least berbincang laa dulu . neh tak , teros2 bagitaw kat public . yg malu sape ?? neh kaum wanita laa . kaum lelaki ape ade hal . memang tada muka punya ! pape pon for Sista Elia , be strong ! kitorang kat blog neh sentiasa support sis .

11 comments:

  1. thu xpe,..ksian kak Elia,.hmm smpai aty fahmi wat cmtu,..:(

    ReplyDelete
  2. @Anonymous

    taw takpe ;(

    da femess , mula na buad hal pulak .

    haihh !

    ReplyDelete
  3. mmg apex ni sial....bodo..xreti nk hargei tunang...g mati la sma lu apex kt bola yg ko nk tahan kt gawang ko t...g mampus ko t...

    ReplyDelete
  4. @Anonymous

    biasa laa ,,

    lumrah hidup ,

    da senang , lupa masa kesusahan

    ReplyDelete
  5. jodoh dan pertemuan di tangan tuhan..

    ReplyDelete
  6. Jgn Dgr Citer Dr Sebelah Pihak Jerk..Hehehe..

    ReplyDelete
  7. da dengar dari kedua2 pihak lol ,

    (;

    ReplyDelete
  8. cik .. pnah dgr x orang kata masa usia bertunang nilah dikatakan darah manis. mcm2 berlaku. ttpi cik jejari runcing tu dah buat mcm2 mcm2 post kat blog mcm dah jd laki dia je sblum btnang lg.. perluke kita nak mambanggakan seseorang yg kita bercinta dgn pemin bola negara? utk ap? biarlah dikatakan diam ubi berisi.. tup2 dah kawin je pemain bola negar nih..kan suprise.. org pon mcm nk tau.. tp c jejari runcing nih nih dah hebah cerita mcm2 .. so dah x da suprise langsung..

    ReplyDelete
  9. itu hak masing2 same ade nk cte ape saje tentang diri n hidup dea . mcm kte sume gak , kte wt blog utk ape ? tp sbgai seorang manusia , bkn pd apek n elia jea , pd org laen pn , kte patot hargai pasangan kte selagi dea ade dgn kte .

    ReplyDelete
  10. ermmm iejam pon xtau nak komen apa... sbb xtau btol2 apa yg sebenarnya berlaku... huhu apapon harapnya selesai dgn aman damai la yer mereka berdua...

    ReplyDelete
  11. @Rohaizam Rosli

    yelaa iejam ,

    kte tunggu & lihat jea laa ending nye cmne .

    lagypn lumrah hidup org femezz .

    ade jea cte2 panas .

    ReplyDelete

thanks viewing ;)
drop comment here

entry panas . woww !