I ♥ YOU SAYANG

sekarang kami sedang berusaha untuk mencapai semua impian2 kami . and 1 good news : kami akan BERTUNANG taklama lagi ! woww ! it must be wonderful right ?? i've been waiting this for long time . saya sayang awak AHMAD NAZRI AHMAD FAUZIE ! ♥♥♥

dia saya punya taw !!! iloveyouudaddy♥

beberapa sebab kenapa saya sayang sangat kat dia :
  • dia berjaya ubah saya .
  • dia ikhlas sayang dan terima saya .
  • dia ikot semua kemahuan saya .
  • dia sanggup berubah untuk saya .
  • sebab dia chumiyyylll sanadddddd .
  • manja & gedikk santaii (:
macam mana laa kalau 1 ary nanty salah seorang dari kami takde kan . hmm , tak sanggup nak jawab .

INI ADALAH FAKTA !!

1 kenyataan , fakta , kebenaran & sumpah ... saya paling taksuka MENUNGGU ! sebab saya bukan PENUNGGU . tolong laaa faham .

sahabaddd


kiky . kiela . kechik
taken on 4/11/2009 2.19pm
sekarang semua daa bawak diri masing-masing . kechik daa kawen . kiela dengan life dea . aku ? aku dengan life aku laa . kadang-kadang bila teringat kenangan dengan diaorang , macam-macam perasaan timbul . suka , sedih , marah , gembira , kecewa . tapi tah laa ! manusia boleh berubah kan . macam-macam daa kitaorang tempuh bersama . susah senang . hmmm , bila lagi dapat macam dulu ? tinggal 1 rumah , even kadang-kadang tydo pun sebantal . tapi semua tuh tinggal kenangan . banyak aku belajar dari apa yang telah terjadi .
* gambar neh masa kat hotel melaka , aku lupa nama hotel tuh . masa neh kitaorang ikut arwah abang halim outstation . dulu kami neh P.A arwah . siapa arwah abang halim tuh ? nanti jap lagi aku cerita . masuk bilik jea kitaorang terus ushaa toilet dia . MANTAP TERSENTAPP ! ada jacuzi lagi . banyak-banyak gambar , yang neh paling aku suka . sebab nampak comel :p . pas puas posing kat toilet kitaorang keluar .


yang neh plak tebiat daa sampai . tataw na pose cane , neh laa yang terjadi . buruk betol ! hahahaha .

video
neh videa yang sempat aku rakam . sebenarnya aku na amek gambar kechik , tapi tertekan record plak . masa neh kitaorang dalam kereta tengah pusing melaka cari hotel . cuaca agak panas masa neh . habis berpeluh kitaorang taw . aircond kereta plak ada problem . haishh ! macam-macam hal laa .

dulu kitaorang bertiga neh memang cerewet gila ! masing-masing taknak kalah . semua berebut nak dapat perhatian dari arwah . nak kan perhatian bukan untuk apa , untuk penuhi hajat masing-masing . yelaa , nak shopping laa , tukar hp baru laa . tapi kitaorang tak pernah pun nak bagi perhatian kat arwah . tak dengar cakap dia langsung . oooppss ! sebelum terlupa . mehh aku bagitahu siapa arwah yang aku maksudkan neh . nama dia ABDUL HALIM BIN HJ. TAHIR . dia neh sebenarnya abang angkat kitaorang . tapi orang cakap dia neh kitaorang punya sugardaddy . lantak laa apa orang nak kata . orang taktahu cerita . arwah neh banyak tolong kitaorang dulu . family kitaorang pun kadang-kadang dia gak yang support . isyhh ! banyak laa . tapi umur dia tak panjang . masa umur dia 32tahun (masa tahun 2009) dia meninggal dunia akibat kemalangan jalan raya kat jasin , melaka . tempat kejadian tuh betul-betul depan tapak projek yang dia uruskan . masa dapat tahu berita kematian dia , aku betul-betul tak sangka . yang lain pun sama . ingatkan dia saja reka cerita sebab nak lari dari kitaorang . tapi sayang , tuhan lebih sayangkan dia . dia tinggalkan isteri & anak-anak dia dalam sekelip mata . dengan kitaorang bertiga kena tinggal . ajal maut di tangan tuhan . moga roh arwah tenang kat sana . aminn .
arwah tak suka tangkap gambar . masa neh sampai dia tutup muka dengan bantal . kalau pergi diva , kadang-kadang teringat kat dia bila dengar lagu kegemaran dia dimainkan .
9/11/2009-arwah kembali ke rahmatullah . al-fatihah , moga dicucuri rahmat ke atas rohnya . amin :(

terubat rindu di hati

akhirnyaa ! setelah beberapa hari ta dapat tatap muka CINTA HATI , tadi dapat juga .
siap makan KFC and MCFLURRY lagi ! chewaahhh !!
jangan jelezz okayy .
i suap you , you suap i .
rasa macam bertahun lamanya ta jumpa .
and perkara paling gembira sangat . . .
dady da GEMOKK !
badan makin naik (:
ALHAMDULILLAH , SYUKUR YA ALLAH (:

kami dah berdamai semula

alhamdulillah (:
kitorang da berdamai semula .
hmmm , pelik kan perasaan kita neh .
tahh laa ! pape jea laaaa .
iloveyouumore daddy


tapi tadi daddy bgtaw yg tangan dea kena minyak panas . adoyyy !! lagy laaa aku risau . dea neh kann , careless betol . baru 1 hari tinggalkan , da jadi macam-macam .
sayang , jangan lupa bubuh colgate . cepat baik laa . jangan usik-usik taw . nty berbekas parut .

tolong laa jawab !



betol kew kita makin jauh ? memang i pun ada rasa macam tuh . tapi i cuba buang . sebab i TERLALU SAYANGKAN YOU . kenapa i kena lalui benda neh . i cuba jadi yang terbaik untuk you . i bukan nak jauhkan diri dari you . i sama jea macam dulu . cuma i na you luangkan masa untuk family you jugaa . diorang lagi penting dari i dy . dady , i rinduu kan youu . SUMPAH ! and i'm crying now . i taktahu kenapa i rasa macam you yang akan tinggalkan i .


ingat lagi tak gambar neh ?


tyme neh i sedih sangat :(


ape lagy yg aku na buad ea ?? isyhh ! sudaasudaa laa nokk . macam esok ta bole buad lagy jea . lapar laa kann ? bye . na makan jap . see you soon (:

much love :
♥ ayyinne.rose

iloveyouu , imissyouu and ineedyouu sayang !

dady , mana you pegy neh ??
aduhh ! jangan laa buad i risau and fikir yg bukan2 .
i ta pegy mana2 pun semalam .
i tetydo :(
saya rinduu kan awak sangattsangatt .

assalammualaikum and hello peeps ! 
actually account neh da lama ada . tapi tada masa na update . 
sorry yarh !
btw , welcome to my page (:
HATE ME ? I HATE YOU MORE LOOSERS !

entry panas . woww !